Atelier Excelsior

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Accesarea site-ului www.atelier-excelsior.ro implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de SC BLUE CONCEPT S.R.L.

Drept urmare, vă informăm că SC Blue Concept SRL prelucrează datele dumneavoastră cu bună credință, conform prevederilor GDPR.

Datele Dvs. sunt solicitate și prelucrate în scopuri legitime și determinate, după cum urmează:

  • achizitionati produse de pe site-ul www.atelier-excelsior.ro (nume, prenume, telefon, email, adresa de livrare, modalitate de plata si livrare)
  • creati un cont de utilizator pe acest site (nume, prenume, telefon, email, adresa)
  • va abonati la newsletter-ul (nume, prenume, email)

Datele Dvs. sunt necesare pentru procesarea comenzilor si furnizarea produsele comandate, pentru comunicarea cu Dvs (email, telefon etc.), pentru a respecta legile in vigoare (ex. obligatia de a respecta legile fiscale),  pentru crearea unei baze de date necesare realizarii de rapoarte statistice interne, pentru trimiterea periodica a newsletterului (in cazul in care ati ales aceasta optiune).

Daca veti dori sa nu mai primiti newsletter-ul este suficient sa apasati butonul „Dezabonați” atunci când primiți e-mailul respectiv sau sa solicitati dezabonarea la [email protected].

Destinatarul datelor cu caracter personal colectate este BLUE CONCEPT SRL. Pentru a vă putea furniza produsele și serviciile noastre, o parte din date ar putea fi transmise către terți: operatorul de marketing direct, operatorul IT, curierul care asigura livrarea comenzilor sau dupa caz, autoritatilor in drept (pentru orice verificari justificate in baza legii). Acestia au, la rândul lor obligația legală sau contractuală de a vă proteja datele.

Datele Dvs. personale sunt prelucrate, după caz, atâta timp cât ne obligă legislația aplicabilă în vigoare, până la expirarea obligațiilor contractuale și a termenelor de arhivare, respectiv până la retragerea consimțământului acordat.

SC Blue Concept SRL nu intenționează să transfere datele cu caracter personal deținute către o țară terță sau o organizație internatională și nu utilizează procese decizionale automatizate pentru crearea de profiluri.

Conform Regulamentului nr. 679 / 27 aprilie 2016, Dvs. aveți urmatoarele drepturi: dreptul de acces la date, dreptul de rectificare a datelor (când sunt incomplete, inexacte etc.), dreptul la ștergerea datelor (ex.: când a expirat durata de păstrare), dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul de a obiecta (dreptul de a vă opune, din motive legate de o situație particulară în care va aflați, prelucrării datelor Dvs. personale), dreptul de a vă adresa Autorității Naționale pentru Supravegherea Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteți adresa o cerere scrisă, datată și semnată, transmisă către Blue Concept SRL prin corespondență la adresa sediului social (Cluj-Napoca, Str. Govora Nr. 9) sau prin e-mail la [email protected]

Vă asigurăm că facem eforturi tehnice și organizatorice pentru asigurarea securității datelor Dvs. personale, protejării lor împotriva distrugerii, modificării, dezvăluirii ori accesului neautorizat asupra lor.

Call Now Button

Cosul tau

Cosul este gol!

Subtotal
lei0.00
0