Atelier Excelsior

LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea produselor comandate se face de luni pana vineri cu exceptia zilelor de sarbatoare legala, intre orele 09.00-18.00.

Comenzile sunt trimise prin serviciul de curierat rapid, termenul de livrare obisnuit fiind cuprins intre 2-5 zile lucratoare de la data inregistrarii comenzii. Totusi, in conditii speciale sau cazuri de forta majora, SC BLUE CONCEPT poate mari timpul de livrare.

Livrarea este gratuita in toate localitatile din tara pentru comenzi mai mari de 300 lei. Sub aceasta valoare, livrarea se va face contra cost: 18 lei/colet.

Plata produselor comandate se va face conform prevederilor de la Modalitati de plata (click aici).

Produsele se livreaza in forma in care vin de la producator/distribuitor si in limita stocului disponibil.

Livrarea produselor se va face la adresa indicata de Dvs in comanda. In cazul in care curierul care livreaza comanda nu va gaseste la adresa mentionata si la ora stabilita de comun acord cu Dvs, se va stabili o noua data/ora de livrare. Daca nici acum nu veti fi gasit la adresa indicata, comanda Dvs va fi anulata si produsul returnat.

Exista posibilitatea ca anumite produse sa devina indisponibile deoarece intre momentul plasarii comenzii si momentul procesarii acesteia, stocul se poate modifica. Daca un produs comandat de dumneavoastra nu mai este pe stoc, va vom comunica in cel mai scurt timp posibil. In acest caz aveti posibilitatea de a anula comanda pentru produsul/produsele respective, puteti accepta un termen de livrare prelungit sau puteti comanda un produs similar.

În cazul în care produsele comandate și achitate prin virament bancar nu pot fi livrate, sumele incasate in avans vor fi restituite in cel mai scurt timp posibil, fara alte pretentii suplimentare din partea clientului.

Call Now Button

Cosul tau

Cosul este gol!

Subtotal
lei0.00
0