Atelier Excelsior

POLITICA DE RETUR

Returnarea produselor

Conform prevederile OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor, produsele comandate pot fi returnate in termen de 14 zile de la data primirii.

Solicitarea returului se face prin email expediat pe adresa [email protected].

Produsul returnat trebuie să fie intact, în ambalajul original, cu toate accesoriile cu care a fost livrat. De asemenea, produsul trebuie impachetat in mod corespunzator pentru a nu suferi deteriorari in timpul transportului. In cazul produselor deteriorate sau incomplete, SC BLUE CONCEPT SRL poate refuza returnarea acestora.

Pentru produsele acceptate la retur, SC BLUE CONCEPT SRL va restitui contravaloarea acestora in termen de pana la 30 zile. Returnarea contravalorii produsului se va face prin virament bancar. Pentru comenzile achitate printr-un cont bancar, returnarea contravalorii produsului este posibila doar in acelasi cont din care s-a efectuat plata. Nu se vor percepe comisioane suplimentare pentru returnarea contravalorii produselor.

De asemenea, clientul poate alege ca alternativa oferirea unui alt produs identic sau similar in schimbul celui returnat, cu ajustarea pretului final (daca este cazul).

Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de catre SC BLUE CONCEPT SRL  daca produsul livrat nu este cel comandat de Dvs. sau daca la livrare se constata ca produsul prezinta deteriorari vizibile sau nu este functional. Pentru orice alt motiv de retur, invocat sau nu, clientul va suporta cheltuielile de expeditie.

Adresa pentru returnarea produselor este Cluj-Napoca, Str. Govora Nr. 9, de luni pana vineri, intre orele 10-18.

Call Now Button

Cosul tau

Cosul este gol!

Subtotal
lei0.00
0